Inrichting

Onze Landcruiser is zo ingericht dat we in de laadruimte zo efficiënt als mogelijk al onze spullen kwijt kunnen. Het is de bedoeling dat we niet alles steeds in- en uit hoeven te pakken; wat waarschijnlijk tijdens de reis toch wel gaat gebeuren zoals we lezen en horen van veel andere overland reizigers, maar dat zien we dan wel weer.

Zowel links als rechts hebben we een kast waar diverse kratten ingezet kunnen worden. De (rako) kratten kunnen met spanbanden eenvoudig vastgezet worden, niet geheel overbodig aangezien we nog wel wat ‘wasbord wegen´ tegen gaan komen.

IMG_0377

De compressor koelkast

Net achter de voorstoelen hebben we een bagagenet aan het dak gemaakt; voor bijvoorbeeld onze jassen, slaapzakken, kussens etc.

Rond de evenaar is het vroeg donker, daarom hebben we een LED verlichting strip achterin de auto gemaakt; zo hebben we goed licht als je iets achter uit de auto wilt pakken.

Links achterin is een zitje die eventueel door een lifter of gids gebruikt kan worden; hier hebben we ook ons kooktoestel en de benzine voor het koken op staan. Rechts achterin staat een compressor koelkast die ook bij 40 graden nog voor een lekker koud drankje zorgt 🙂

Voor de rest hebben we in de auto zo veel als mogelijk vakken en opbergmogelijkheden gemaakt om alles op te kunnen bergen. Zo heeft Anton bijvoorbeeld een dakconsole gemaakt zodat we wegenkaarten en andere pruttel kunnen bergen.

Ook hebben we aan het dashboard kastje nog een netje gemaakt waarin wopbergnet dashboardkastjee van alles en nog wat kunnen stoppen. Aan de deuren hebben we deurkaarten gemonteerd waarin een beker houder zit en waarin we nog dingen kwijt kunnen om zoveel mogelijk de ruimte te
benutten die we hebben.

deurkaart rechts

achterzijde LC